czwartek, 9 października 2014

Dania z września 2014

Postanowiłem wznowić działalność bloga i fan page'a na Facebooku. Notki będą pojawiały się w bliżej nieokreślonych przedziałach czasowych. Najlepiej byłoby dodawać posty co miesiąc, ale to zależy od tego czy wydarzy się coś interesującego kulinarnie. Raczej nie będę rozpisywał się, bo nie mam zbytnio o czym i mi to nie wychodzi.

Póki co publikuję kilka fotek dań, które przygotowałem we wrześniu. Ten wpis jeszcze poprawię z uwagi na brak przepisów. 


Fasolka szparagowa w bułce tartej, pieczone ziemniaki, ugotowana i zmiksowana marchewka.
 


 Fasolka szparagowa z sosem pomidorowo-paprykowym oraz dużą ilością natki pietruszki
 





Rauchy drożdżowe z syropem klonowym (z cukrem pudrem lepsze)
 



 Zupa dyniowa z mlekiem kokosowym. Przepis z książeczki dodawanej do makaronu Lubella. Zupa jest koloru pomarańczowego, żółty wyszedł przez lampę błyskową.

3 komentarze:

  1. Witaj ponownie :)


    Działaj i trzym się

    Fatty

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cześć. Dzięki za powitanie :). Fatty z wegetarian.pl?

      Usuń
  2. "z cukrem pudrem lepsze" - yoł!
    tzn. w rzeczy samej ;)

    OdpowiedzUsuń




Vegespot.pl - Przepisy wegetariańskie

Kontakt z blogerem:



Produkty wegańskie w bydgoskich sklepach